Fornebu Senter

”Vi skal bygge et sentrum som verden ikke har sett tidligere!” Fornebu S blir så vel et sentrum som et handelssenter for nye Fornebu, Snarøya og Lysaker. Senteret åpnet 14. oktober 2014 og byr på mye – og litt til!

 

Fornebu S inneholder ca. 80 butikker og restauranter.  Tilbudene spenner seg fra kjente kjedebutikker til nisjebutikker; mote, sport, velvære, kaffebarer og serveringssteder, blomster, smykker, sko, dagligvare, optiker, jernvare, interiør og mye, mye mer. I tillegg får du et godt utvalg av treningssenter, bank og helse- og servicetilbud. Se leietakeroversikt her; www.fornebu-s.no 

 

Verdens mest miljøvennlige kjøpesenter
Vi skal bygge et sentrum som verden ikke har sett tidligere! Her tar vi i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et bygg som møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå. Vi tenker miljø i alle ledd og for oss får energiforbruk i byggefasen ved valg av materialer og tekniske løsninger like stor oppmerksomhet som energieffektivitet ved bruk av bygget.

Vi vil bygge et sentrum med bred appell hvor barn og voksen, i fritiden og arbeidstiden, føler seg hjertelig velkomne. Slik forklarer Ellen Solberg i KLP Eiendom hva Fornebu S skal være når det åpner.

 

Flyttet dette hit:
"Vi vil ha hyggelige serveringssteder og fellesarealer som hver på sin måte er attraktive både for businessgjester, venner og familier. Vi skal være et tilbud for travle mennesker som ønsker effektiv storhandling med alt under samme tak, samtidig som de vil la seg forføre og overraske av produkter som ikke nødvendigvis står på handlelisten. Vi ønsker gjennomgående å tilbud kvalitet, uten at det må forveksles med ekskluderende luksus. "

Statoil, Aker Solutions sammen med Telenor og andre bedrifter, utgjør mer enn 25-30 0000 ansatte i nærområdet. I tillegg vil ca 25 000 nye mennesker bosette seg på nye Fornebu/Fornebulandet.

Hver og en av disse i området vil disse utgjøre våre aller viktigeste kunder. Vi har en kjempeviktig jobb foran oss når vi etter hvert skal utforme 25 000 kvm til en sjarmerende, attraktiv og nyttig destinasjon, sier Solberg. 

 


          LinkedIn          Instagram